De Reizende Speeldoos is een project van Hetty van Beek.


“Ik groeide op met fantasie en veel beweging in het drukke gezin in Hilvarenbeek.

Ik volgde opleidingen kinderbegeleiding - sport&spel en ik werkte vooral in het begin o.a.met blinde en slechtziende kinderen.

Maar het creatieve kriebelde en dook ik in de wereld van dans en theater waarin ik ook opleidingen volgde in Nijmegen, Arnhem, Tilburg. Zo kwam ik terecht bij kindertheater, dansproducties, in het reizend theater gezelschap De stijle Want en als co-choreograaf bij 2 grote theaterspektakels in het Tilburgs Willem2-stadion.

Op het ROC gaf ik beweging en drama les aan anderstalige jongeren.

Verder had ik mijn eigen kinder groepen in de Tilburgse binnenstad, waar honderden kinderen mijn dans- en spelprogramma’s volgden.

Ik maakte eigen bewerkingen van de musicals West Side story, Grease , de Straatschoffies. Deze werden gespeeld en mee vormgegeven door tieners in Tilburg.


Twee boeiende solo theaterproducties eigen bewerkingen van een kinderboek en een ander naar aanleiding van een aangrijpende roman voor volwassenen zitten nu in mijn repertoire.


Werelddans en expressie voor zowel volwassenen als kinderen en fantasie- en bewegingslessen op scholen en kinderdagverblijven maken deel uit van De Reizende Speeldoos.

Ik zoek altijd, waar mogelijk, de interactie op. Als mensen meespelen dan ontstaat er telkens weer iets nieuws. “


Optreden en samen ontdekken en dansen is dan ook het liefste wat

Hetty doet.

Ateliertheater “De Reizende Speeldoos”

Tilburg

+31 6 45742610

Email: hetty@dereizendespeeldoos.com